پایگاه خبری، اجتماعی ورزشی پیله کویر
با شماره ثبت ۹۲۴۰۸
19 تیر 1404 | ساعت 15:22
کد خبر :18775
تاریخ انتشار :19 تیر 1404

وجود ۴۵۰۰ پروژه نیمه تمام ورزشی در کشور

معاون امور حقوقی، مجلس و امور استان‌های وزارت ورزش و جوانان از وجود ۴ هزار و ۵۰۰ پروژه نیمه تمام ورزشی در کشور خبر داد و ماده ۲۷ را ظرفیت مناسبی برای تکمیل آن‌ها اعلام کرد.

به گزارش پایگاه خبری پیله کویر، سیدغنی نظری، معاون امور حقوقی، مجلس و امور استان‌های وزارت ورزش و جوانان در نشست صمیمی با مسئولین هیئت‌های ورزشی و کارکنان ورزش و جوانان استان کرمان که با حضور منعم مدیر کل امور استان‌های وزارت ورزش و جوانان، سلطانی سرپرست و کارکنان اداره کل ورزش و جوانان در محل هتل ایرانگردی کرمان انجام شد، به سفر دنیامالی وزیر ورزش و جوانان به جنوب کرمان اشاره کرد و گفت: یکسری اعتبار برای پروژه‌های بازدید شده گذاشته شده است و ان شاءالله اتفاقات مثبتی در آنجا خواهد افتاد.

وی با اعلام اینکه برنامه‌های متفاوتی برای ورزش داریم، افزود: هیچ وزیری را نمی‌بینید با روسای فدراسیون‌های جلسات شش ساعته و بیشتر داشته باشد.

نظری به وزارت ورزش و جوانان اشاره کرد و بیان داشت: در واقع دو سازمان غیرهمگن و غیر مرتبط متشکل از ورزش و سازمان ملی جوانان است که با هم ادغام شده‌اند و ما هم مجری قانون هستیم و باید این دو سازمان به نحو احسنت مدیریت شوند.

معاون امور حقوقی، مجلس و امور استان‌های وزارت ورزش و جوانان تصریح کرد: یکی از عامل المشمول‌ترین سازمان ها، وزارت ورزش و جوانان است که باید به جامعه ذینفع خود که جوانان و ورزشکار هستند خدمات ارائه کند.

نظری، ابراز اصلی فعالیت وزارت ورزش و جوانان را سمن‌ها و هیئت‌ها دانست و گفت: ما سمن‌ها و هیئت‌ها را هم خانواده‌ی خود می‌دانیم؛ چون تمامی هدف‌های ما را در حوزه ورزشی توسط هیئت‌ها پیگیری می‌شوند و در حوزه جوانان این کار بر عهده سمن هاست.

وی به سمن‌ها اشاره کرد و افزود: ما در بحث سمن‌ها می‌خواهیم ساماندهی جدی داشته باشیم و فعالیت هایشان باید متناسب با اهداف ما باشد.

نظری در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: طی اسفند ماه بر اساس بررسی‌های انجام شده، جزو سه چهار دستگاهی بودیم که بیشترین پرداختی را داشتیم.

وی در خصوص تعارض منافع خاطرنشان کرد: این موضوع برای وزارت ورزش خیلی چالش خواهد داشت؛ لذا شفاف می‌گویم، خیلی‌ها منافعی در هیئت‌ها دارند که ما قطعا جلویش را می‌گیریم و نمی‌گذاریم این اتفاق بیفتد؛ چرا که ما نباید تعارض منافع داشته باشیم و در این خصوص هیچ تعارفی با کسی نداریم و معتقدیم نظارت و اجرا باید متفاوت باشد.

معاون امور حقوقی، مجلس و امور استان‌های وزارت ورزش و جوانان به بحث اجاره‌ها و ماده ۲۷ اشاره کرد و گفت: در خصوص اماکن و سالن‌های ورزشی، در صورت شرایط مساوی، اولویت با هیئت هاست، اما باید طوری باشد که بتوانیم هزینه نگهداری هم در بیاوریم.

وی با اعلام اینکه قسمتی از اجاره‌ها را تحت عنوان رفاهی به همکاران می‌دهیم، افزود: بر اجاره‌ها باید نظارت جدی شود؛ چرا که کلی برای رفاهیات کارکنان امکان درآمد است.

نظری با اعلام اینکه ۴ هزار و ۵۰۰ پروژه ورزشی نیمه تمام در کشور داریم، به ماده ۲۷ (واگذاری پروژه‌های نیمه تمام به بخش خصوصی) اشاره کرد و آن را ظرفیت بسیار مناسبی در این حوزه عنوان کرد.

وی گریزی نیز به بحث مولد سازی زد و آن را یک ظرفیت خوب عنوان کرد و بیان داشت: بسیاری اماکن در وزارتخانه داشتیم که اسنادش در دست ما نبود، لذا اولین اقدام انجام شده، بحث مولدسازی بود.

نظری خاطرنشان کرد: یکی از ابراز‌های اساسی ارزیابی ما اسناد مالکیت است که دو حسن دارد، یکی اینکه گاهی برای مولد سازی از این اسناد استفاده می‌کنیم و پرژوه‌ها یمان را به مرحله اتمام می‌رسانیم و دوم اینکه باعث می‌شود، کسی ادعا، تعارض، تضاد و تصرف غیرقانونی برای املاک ما نداشته باشد.

معاون امور حقوقی، مجلس و امور استان‌های وزارت ورزش و جوانان گفت: بعد از ۱۱ سال خاک خوردن لایحه نظام جامع باشگاه داری، سرانجام با پیگیری‌های ما، این موضوع امروز به مجلس آمده و اگر این لایحه تصویب شود قطعاً در آینده از شما هم کمک خواهیم خواست تا در این زمینه نظر و راهکار دهید.

نظری افزود: قانون اهداف و وظایف به ما اختیارات فوق العاده‌ای داده، به عنوان مثال ماده چهار گفته، کلیه متولی اصلی ورزش کشور، وزارت ورزش و جوانان است؛ یعنی ما همه جا می‌توانیم دخالت داشته باشیم و نسبت به امور مربوط به بحث ورزش و باشگاه‌های ورزشی همه دستگاه‌ها بازخواست کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش به هیئت‌های ورزشی اشاره کرد و گفت: هر اختلاقی با هیئت‌های ورزشی هست باید در اداره کل حل شود و در حقیقت در اختلاف بین هیئت‌ها و ادارات باید خودمان آن را حل کنیم و موضوع بیرون نرود.

نظری افزود: باید تلاش شود هیئت‌ها فعال شوند و هیئت‌های غیرفعال، تعطیل شوند بهتر است.

وی به اختصاص زمین به کارکنان اشاره کرد و بیان داشت: این به دست مدیرکل هر استان است؛ هر اقدامی شود ما در این زمینه حمایت می‌کنیم و امروز اگر به برخی استان‌های کشور نگاهی بیندازید می‌بینید به همه کارکنان زمین داده شده است.

نظری با بیان اینکه با توجه به قانون منع تحصیل کارکنان دولت حین خدمت، تصریح کرد: مخالف تحصیل همزمان کارکنان با کار هستیم و در این زمینه جلوتر از قانون حرکت نمی‌کنیم.

معاون امور حقوقی، مجلس و امور استان‌های وزارت ورزش و جوانان در خصوص انتصاب از بدنه کار با تأکید بر اینکه هیچ نیروی غیرورزشی را قبول نمی‌کنیم، گفت: نیروی ضعیف خودمان را به نیروی قوی که از بیرون خواهد آمد، اما خواهد رفت، ترجیح می‌دهیم و تلاش می‌کنیم نیروی ضعیف را راهنمایی، کمک و تقویت کنیم.

وی افزود: بر این اساس، ۱۷ مدیرکل منصوب کردیم و ۱۴ مدیرکل را که مأمور بودند، با آن‌ها خداحافظی کردیم.

نظری با اعلام اینکه مدیران از بانوان در حوزه‌های مختلف استفاده کنند، تصریح کرد: حداقل باید یک معاون و یکی دو تا رئیس اداره از بانوان باشند؛ چرا که این استراتژی وزیر است و من باید این‌ها را اطلاع رسانی کنم.

وی بیان داشت: دولت، دولت وفاق جناب پزشکیان است، برخی توقعاتی دارند و می‌خواهند همیشه باشند، این درحالیست که تغییر خوب است، هر چهار سالی یک بار بهتر است مدیران عوض شوند.

نطری خاطرنشان کرد: عده‌ای تفکر سیاسی مخالف دولت دارند که البته برای ما قابل احترامند، اما اینکه هم دولت را قبول نداشته باشیم و هم در دولت مسئول باشیم با هم جور در نمی‌آید.

وی با بیان اینکه دنبال بزرگ کردن بودجه ورزش هستیم، یادآور شد: از وقتی دنیامالی در رأس این وزارتخانه قرار گرفته است، بودجه ورزش افزایش خوبی داشته است.

معاون امور حقوقی، مجلس و امور استان‌های وزارت ورزش و جوانان گفت: تلاش می‌کنیم هم بودجه ورزش و همه بودجه هزینه‌های جاری که مربوط به کارکنان است را بیشتر کنیم.

نظری افزود: ما ۵۰۰ هزار میلیارد تومان به حوزه درمان بودجه می‌دهیم در حالی که اگر به حوزه ورزش بودجه دهیم، از آنجایی که پیشگیری مهمتر از درمان است، این بودجه را در بحث پایش، ورزش همگانی و … داشته باشیم، اتفاقات خوبی رقم می‌خورد؛ چرا که اکثر بیماری‌ها بعد از ۴۰ سالگی در اثر کم تحرکی و عدم تحرک ایجاد می‌شوند.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه دو نوع بودجه برای هیئت‌های ورزشی داریم، تصریح کرد: در سال ۱۴۰۳، ۳۵ میلیارد تومان در استان کرمان برای کمک به هیئت‌های ورزشی پرداخت کرده‌ایم؛ همچنین یکسری اعتباراتی هم به فدراسیون‌ها (۵۴ فدراسیون) داده‌ایم و باید پیگیری شود، چقدر از این اعتبارات به هیئت‌های استان‌ها داده می‌شود که البته در بحث بودجه خیلی از هیئت‌ها با برنامه‌های خوبی که ارائه می‌دهند، کلی بودجه می‌گیرند.

انتهای پیام/ب

0

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

آخرین های ورزشی

23:18|

23 فروردین 1402

23:26|

25 فروردین 1402

پربازدیدترین های ورزشی

سقوط بالگرد هلال احمر در شهر بافت سوال‌هایی را در مورد دلیل استفاده از این بالگرد هلال احمر ایجاد کرده است.
صنعت مس رفسنجان با پیروزی مقابل رعد پدافند هوایی تهران در لیگ برتر بسکتبال ماندنی شد.
جدیدترین رتبه بندی تیم‌های باشگاهی فوتبال جهان اعلام شد که در این رتبه بندی نمایندگان استان کرمان خوش درخشیده اند.
فاطمه زهرا سعیدآبادی دختر کاراته کای کهنوجی برنده جایزه ویژه «قهرمان ایران» شد.

سایت های مرتبط