به گزارش پایگاه خبری پیله کویر، میثم پاریزی در نشست مجمع انتخاباتی هیئت آمادگی جسمانی استان کرمان گفت: با وجود تمامی فعالیتها و جذابیتهای ورزش، باید در کنار پرورش بُعد جسمانی افراد که بسیار مهم است و جامعه ما از کمتحرکی رنج میدهد، ابعاد فرهنگی ورزش را نیز پیگیری کنیم.
او اظهارداشت: همه به واسطه حضور شهید سلیمانی، حساب ویژهای روی کرمان باز میکنند؛ لذا باید بخش فرهنگی و ورزشی با هم در مسیر پیشرفت حرکت کند و در مسیر طی شده با خلاقیت، نوآوری و شکوفایی راه شهدا را ادامه دهیم.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان با بیان اینکه انتظار میرود هیئت آمادگی جسمانی نظارت بر باشگاهها و مربیان ورزشی خود را به صورت جدی پیگیری کند، تصریح کرد: حساسیتهایی بر این حوزه در گذشته وجود داشته، اما با نگاه به شرایط و دغدغهها در حوزههای عرفی، قانونی و شرعی باید نظارتها بیشتر شود.
او گفت: در شان یک مربی ورزشی و باشگاه نیست که تصاویری در فضای مجازی منتشر کند تا اعتبار ورزش استان را زیر سئوال ببرد؛ آن هم در زمینه ورزشی که با ۱۰ درصد جمعیت استان به صورت مستقیم ارتباط دارد و ۳۰۰ هزار نفر از مراکز ورزشی ما خدمات میگیرند.
پاریزی افزود: در چهار ماه ابتدایی امسال، ۴۵ مجوز تاسیس جدید باشگاه فقط در شهر کرمان داشتیم که سرمایه گذاری حدود یکهزار میلیارد ریالی را نشان میدهد؛ سرمایه گذاری که دولت در آن نقشی نداشته، اما تسهیل کننده بوده و مجوزها را صادر کرده است.
او در ادامه با بیان اینکه تسهیلات و نظارت باید با جدیت در دستور کار باشد، تصریح کرد: انتظار داریم هیئت آمادگی جسمانی به عنوان نمایندگان ما در این رشته با جمعیت قابل توجه، اهتمام ویژهای داشته باشد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ورزشکاری که با پول و منابع ملی در میادین قهرمان میشود، افتخاری برای ورزش استان و کشور دارد، اظهارداشت: اگر قرار باشد این فرد به پرچم کشور بی احترامی کند، این اجازه را نمیدهیم؛ چه کسی و کدام کشور چنینی اجازهای را میدهد، این مسئله باید در هیئتهایی که بحث قهرمانی را دارند، دنبال شود.
او با بیان اینکه مسایل فرهنگی را باید طی یک ماه جمع کنیم، تصریح کرد: نمیتوانیم بر عملکرد و رفتاری صحه بگذاریم که قرار باشد اعتبار بخش حاکمیتی را پایین بیاورد.
پاریزی همچنین با اشاره به صدور مجوزهای هیئت همگانی و رشته آمادگی جسمانی افزود: تعداد بانوان در رشته آمادگی جسمانی نسبت به دیگر رشتهها بیشتر است؛ لذا انتظار داریم این موضوع در این هیئت بیشتر پیگیری شود.
او با بیان اینکه صحبتهای من تهدید نیست و از باب دلسوزی است، تصریح کرد: به عنوان خدمتگزار ورزش استان که نقش نظارتی و صیانتی دارد، انتظار داریم در این حوزه جدیت وجود داشته باشد و نشستی برای نظارت بر باشگاهها بگذارید تا متناسب با شرایط هر منطقه کار را در بخش نظارتی پیش ببرید.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان با اشاره به اینکه در هیئتهای شهرستانی سرپرست نخواهیم داشت و احکام با معرفی ادارات شهرستانی ورزش و جوانان صادر میشود، گفت: مجامع سالیانه مکانی برای ارزیابی فنی و مالی هیئتهاست و باید آن را براساس تکلیف قانونی برگزار کنیم.
کامبیز صنعتی سرپرست پیشین هیئت آمادگی جسمانی استان کرمان نیز گفت: این هیئت هیچ ساختار سازمانی و حتی دفتری برای کار نداشت؛ لذا یک دفتر در مرکز شهر آماده سازی کردیم و از دی ماه پارسال تاکنون ۲۴ دوره آموزشی موفق گذاشتیم و در بین پنج هیئت برتر استان کرمان شناخته شدیم.
او افزود: بانوان نزدیک به ۸۰ درصد ورزشکاران هیئت آمادگی جسمانی استان کرمان را تشکیل میدهند و معتقدم حق بانوان به صورت مطلوب در این عرصه ادا نشده است.
صنعتی تصریح کرد: طی ۶ ماه فعالیت به عنوان سرپرست هیئت آمادگی جسمانی استان کرمان نتوانستم به عنوان مرد از حق بانوان دفاع کنم و با نگاه مبتنی بر احترام به حقوق بانوان تلاش کردم که این ورزش را در شهرستانها گسترش دهم.
او عنوان کرد: همچنین تلاش کردیم با همکاری هیئت آمادگی جسمانی و دانشگاه، سطح علمی این هیئت را بالا ببریم و باوجود گذشت کمتر از یکسال، ایمان دارم که میتوانیم سهمی در پیشرفت این رشته ورزشی کشور داشته باشیم.
کامبیز صنعتی از این دوره انتخابات مجمع انصراف داد و کیانا صنعتی با ۲۶ رای از ۲۶ رای ماخوذه به مدت چهار سال به عنوان رییس هیئت آمادگی جسمانی استان کرمان انتخاب شد.
انتهای پیام/ب