به گزارش پایگاه خبری پیله کویر، میثم پاریزی در نشست روسای هیئتهای ورزشی استان کرمان که همراه با تجلیل از این هیئتها با حضور مدیرکل دیوان محاسبات استان، معاونین و ذیحساب اداره کل ورزش و جوانان و کارشناسان حوزه ورزش در محل تالار پالیز کرمان برگزار شد، با بیان اینکه طی سه سال گذشته که اعتبارات عمرانی جذب کردیم، یک ریال هم اعتبارات برگشتی در حوزه ورزش نداشتیم، گفت: تا پایان سال حدود ۴۰۰ هزار مترمربع به سرانه ورزشی استان با جذب اعتبارات افزوده میشود که واقعاً رقم قابل توجهی است.
او افزود: ما توانستیم در هر شهر استان بیش از ۱۰ هزار مترمربع فضای ورزشی ایجاد کنیم که
بخشی از این اعتبارات دولتی و بخشی از آن نیز ظرفیتهای پیوست قانون بوده است که استفاده کردیم.
پاریزی تصریح کرد: این ها در سالی بوده که ظرفیت استفاده از اعتبارات در حوزه ماده ۲۷ از اعتبارات عمرانی ما بیشتر شده و این ظرفیتی است که میتواند به توسعه و افزایش سرانه فضای ورزشی شهرستانها کمک کند و حتی به نیاز اصلی ما که بهسازی هست، نیز کمک کرده است.
پاریزی به اعتبارات سفر ریاست جمهوری اشاره کرد و بیان داشت: مبلغ ۲۳۰ میلیارد تومان به استان کرمان اختصاص داده شده و این استان سومین استانی است که نگاه ویژهای به آن شده است.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان گفت: پروژههایی که به مرحله مناقصه رسیده اند، در حال انجام هستند و تا پایان شهریور ماه به بهرهبرداری خواهند رسید و بدین نحو مردم استان از اعتبارات این سفر برخوردار می شوند.
پاریزی در بخش دیگری از سخنانش به بهسازی مجموعه امام علی اشاره کرد و افزود: یکی از اتفاقات خوبی که برای شهر کرمان رقم خورد، بهسازی مجموعه ورزشی امام علی علیهالسلام است که به زودی عملیات بهسازی این مجموعه کلنگزنی خواهد شد و تا اوایل مهر ماه امسال شکل بهتری به خود می گیرد.
او به مبحث قوانین و مقررات حاکم بر هیئت های ورزشی اشاره و تأکید کرد: باید رؤسای هیئت های ورزشی به آیین نامه اجرایی خود اشراف کامل داشته باشند، قانون و مقررات را بدانند، در انتخاب اعضای هیئتها دقت کنند و به افرادی که حکم میدهند، صلاحیت کامل را داشته باشند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان درخصوص ارزیابی هیئت های ورزشی گفت: در سالهای گذشته ارزیابی هیئت های ورزشی به صورت درون استانی انجام میشد که ارزیابی عادلانهای نبود؛ چرا که بعضی از هیئت های ورزشی به لحاظ زیرساختی، امکانات و اعتبارات شرایط بهتری را دارند که به معاونت ورزش پیشنهاد شد، این ارزیابی از سوی فدراسیونهای ورزشی برای هیئت های استانی انجام شود تا مشخص شود هیئت ورزشی این استان در مقایسه با سایر هیئت های استانهای دیگر که شرایط مشابهی به هم دارند، در چه جایگاهی قرار دارند.
پاریزی افزود: برگزاری مجامع سالیانه تکلیف قانونی هیئت های ورزشی است و اعلام شده، اگر یکی از هیئت های ورزشی، طی یک دوره چهار ساله، سه مجمع عمومی سالیانه نداشته باشد، رئیس هیئت امکان شرکت در مجمع انتخابات دوره بعد را ندارد.
پاریزی تصریح کرد: مجامع سالیانه بخش عمدهای از مسائل و دغدغههای ما را در حوزههای فنی، نظارتی و مال حل خواهد کرد و در این مجامع، رئیس هیئت گزارشات سالیانه و مالی را ارائه میدهد و اعضا باید در جریان عملکردها قرار گیرند.
او بیان داشت: ما مجمع سالیانه را تکلیف قانونی هیئت ها اعلام میکنیم و هیچ مجمع سالیانهای هم بدون گزارش حسابرسی برگزار نخواهیم کرد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان از رؤسای هیئت های ورزشی خواست، حسابرسی و گزارشها را چند روز قبل از برگزاری مجمع آماده کنند و در اختیار اعضا قرار دهند که این کار بخشی از مشکلات و دغدغهها را حل خواهد کرد.
پاریزی به بحث فعالیت باشگاههای ورزشی اشاره کرد و گفت: عمده دغدغه و نگرانی که امروز مطرح شد، خصوصا در حوزه مسائل فرهنگی، بخشی از این ها در باشگاههای خصوصی ایجاد میشود و انتظار میرود که رئیس هیئت استان با استفاده از افراد خلاق، هوشمند، تحصیل کرده و توانمند، بتواند بر این باشگاهها نظارت بیشتری داشته باشد.
او افزود: توجه داشته باشید در خصوص اقدامات فرهنگی با سازمان بسیج ورزشکاران همکاری داشته باشید و هیئتهای ورزشی یک مسئول بهعنوان کمیته فرهنگی معرفی کنند تا این مسائل را پیگیری کند.
پاریزی تصریح کرد: فعال کردن کمیته همگانی در هیئتهای ورزشی باید در نظر گرفته شود.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان به آمار ورزشکاران سازمان یافته اشاره کرد و گفت: اگرچه در بیمه ورزشکاران رشد داشتیم و حتی در دوره کرونا نیز نسبت به متوسط کشور عملکرد مثبتی داشتیم اما باید گفت، آمار کسانی که از مجموعه اماکن ورزشی دولتی و خصوصی استفاده میکنند حداقل سه برابر آمار موجود هست و در این زمینه باید آمار ورزشکاران سازمان یافته مان رشد کند.
او بیان داشت: گاهی می بینیم، مدتی از برگزاری مجمع انتخاباتی یک هیئت گذشته است، ولی متأسفانه هنوز رئیس هیئت، کادر فنی، اجرایی، مدیریتی و نظارتی خود را تکمیل نکرده است که از هیئت ها می خواهیم به این مسئله دقت کنند تا بعدها مشکل و دغدغهای وجود نداشته باشد.
پاریزی افزود: در بحث المپیاد استعدادهای برتر که دو دوره در کشور برگزار شده است، استان کرمان یک جایگاه هجدهم و یک جایگاه بیست ویکم دارد.
او تصریح کرد: متأسفانه با توجه به وسعت و ظرفیتی که استان کرمان دارد، این جایگاه در شان این استان نیست.
پاریزی بیان داشت: پیشنهاد میشود، حوزه معاونت توسعه امور ورزش و معاونت بانوان بحث المپیاد ورزشی استعدادهای برتر کرمان را پایریزی کنند تا بتوان تا پایان تابستان امسال و قبل از اعزام تیمها به المپیاد کشور، مسابقات برگزار شود و بدین ترتیب ورزشکاران برگزیده و توانمند انتخاب شوند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان به مسابقات آسیایی هانگژو اشاره کرد و گفت: این مسابقات در ۴۰ ورزش شامل ۶۱ نوع رشته و ۴۸۲ ماده ورزشی برگزار می شود و این ظرفیتی است که میتواند در هیئت ها برای آن برنامه ریزی شود و میتوان افرادی را رشد داد که استان هم نقش و جایگاه خوبی هم در تعداد ورزشکاران و هم میزان مدال ها داشته باشد.
او افزود: قرار بود این رقابتها ۱۹ شهریور تا سوم مهرماه برگزار شوند که به دلیل بحث کرونا به تأخیر افتاد و از اول تا ۱۶ مهرماه انجام میشوند و امیدواریم کرمان هم بتواند نمایندگان شایستهای در این رقابتها داشته باشد.
انتهای پیام/ب