پایگاه خبری، اجتماعی ورزشی پیله کویر
با شماره ثبت ۹۲۴۰۸
19 مهر 1403 | ساعت 08:24
کد خبر :14410
تاریخ انتشار :14 تیر 1402

سهم ۳۰ میلیون دلاری ایران از صادرات تولیدات ورزشی

معاون مرکز مشارکت‌ها و اقتصاد وزارت ورزش و جوانان گفت: ایران طی پارسال ۳۰ میلیون دلار صادرات کالا‌های ورزشی داشته است.

به گزارش پایگاه خبری پیله کویر، علیرضا کلانتری در شورای راهبری جشنواره و نمایشگاه عزت و پیشرفت و معرفی توانمندی‌های ورزش استان کرمان افزود: وزارت ورزش و جوانان درصدد موضوعات جدید در حکمرانی مطلوب ورزش کشور است و در این زمینه سیاست گذاری صحیح در توسعه ورزش را اولویت قرار دادیم و با شعار توسعه اقتصادی صنعت ورزش رویکرد تولید و خدمات در کلاس جهانی، اشتغالزایی و تولید را رونق خواهیم داد.

او اظهار داشت: اشتغال صنعت ورزش اکنون ۱۵۰ هزار نفر است که این آمار را با تولید کالای داخلی تا ۳۵۰ هزار نفر در این صنعت ارتقا خواهیم داد.

معاون مرکز مشارکت‌ها و اقتصاد وزارت ورزش و جوانان گفت: ۵۰ هزار میلیارد تومان تولیدات ورزشی در کشور داریم که با وجود برنامه ریزی دولت این آمار تا ۱۵۰ هزار میلیارد تومان قابل افزایش است.

او با بیان اینکه هزار نوع تولیدات ورزشی کشور تا سه هزار قلم قابل افزایش است، افزود: ۶ هزار کالای ورزشی در کشور مصرف می‌شود.

کلانتری بیان کرد: به همین منظور جشنواره‌ای در ۲ بخش نمایشگاهی از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های ورزش در استان کرمان به عنوان پایلوت کشور برگزار می‌شود و در نهایت تجلیلی از توانمندی ورزش در ۱۶ رسته خواهیم داشت.

او با بیان اینکه آیین نامه اولیه این جشنواره تهیه شده و مسئولیت هماهنگی آن با اداره کل ورزش و جوانان استان کرمان است تصریح کرد: همچنین سند فرصت‌های سرمایه گذاری در بخش ورزش و توسعه اشتغال در کرمان باید تهیه و تدوین شود.

معاون مرکز مشارکت‌ها و اقتصاد وزارت ورزش و جوانان با اشاره به ظرفیت تولید کالا‌های اساسی در ورزش عنوان کرد: فقط بازار توپ کشور یکهزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است و ۸۶ درصد توپ وارداتی به کشور از مبادی غیررسمی است و می‌توانیم با تولید داخلی جلوی واردات آن را بگیریم و در مقابل تولید و اشتغال داشته باشیم که تمامی این اقدامات ظرفیت ویژه‌ای برای توسعه ایجاد می‌کند.

او ابراز داشت: توپ کالایی استراتژیک در دنیا محسوب می‌شود، زیرا بسیاری از رویداد‌های دنیا را رقم می‌زند.

کلانتری همچنین با اشاره به همکاری دستگاه‌های اجرایی گفت: فعالیت شورای راهبری این جشنواره از بهمن سال گذشته آغاز شد و همه دستگاه‌ها درگیر شدند و در این زمینه به دنبال استفاده از ظرفیت اشتغال و تولید در راستای توسعه منطقه‌ای و پایدار در تمامی بخش‌ها حرکت می‌کنیم.

او بیان داشت: در دنیا به صنعت ورزش پرداخته می‌شود و صنعت ورزش در برخی از کشور‌ها چهار درصد تولید ناخالص داخلی آنان را تشکیل می‌دهد، ورزش در واقع میدان جنگ کشور‌ها در زمان صلح است و توان کشور‌ها در مسابقات بین المللی به رخ دنیا کشیده می‌شود و در این زمینه برگزاری مسابقات جام جهانی در قطر و مسابقات آسیایی چین دیگر تکرار نخواهد شد.

کلانتری افزود: ورزش صنعتی چند بخشی محسوب می‌شود که ظرفیت اقتصادی بسیار بزرگی برای کشور‌ها ایجاد کرده است و دیپلماسی ورزش حرف نخست را در دنیا می‌زند و ابر قدرت‌ها از آن استفاده می‌کنند.

معاون مرکز مشارکت‌ها و اقتصاد وزارت ورزش و جوانان گفت: فقط ۲ کشور ترکیه و پاکستان از جمعیت ۷۰۰ میلیون نفری منطقه تولیدات ورزشی قوی دارند و مابقی کشور‌ها بیشتر مصرف کننده هستند.

او بیان کرد: در عمل صنعت ورزش کشور جایگاه خود را پیدا نکرده، زیرا این صنعت فرابخشی است و برای این مهم وزارت ورزش به تنهایی نمی‌تواند کاری از پیش ببرد.

کلانتری افزود: سیاست گذاری ورزش می‌تواند به توسعه این صنعت کمک کند لذا هیات دولت برگزاری جشنواره و نمایشگاهی را با همکاری دستگاه‌ها دنبال می‌کند و بر اجرای آن تاکید دارد.

او با اشاره به ضرورت سرمایه گذاری در اقتصاد ورزش عنوان کرد: دگرگونی اساسی در اقتصاد صنعت کشور‌های در حال توسعه در حال وقوع است، ایران از ۱۰۰ سال پیش در حال توسعه بوده و بزودی نتیجه اقدامات اثر جدی در اقتصاد کشور خواهد گذاشت و بحرانی اقتصادی با توانمندی داخلی رفع خواهد شد که در این زمینه برنامه‌ای هفت ساله تعریف شده است.

معاون مرکز مشارکت‌ها و اقتصاد وزارت ورزش و جوانان تصریح کرد: تا سال ۲۰۳۰ یک میلیارد نفر سالمند به جمعیت جهان اضافه می‌شود و سن سالمندی در حال افزایش است، امید به زندگی به ۷۹ سال رسیده و زاد و ولد دچار مشکل شده و احتمالا با جمعیت خاکستری روبرو هستیم، و در آینده ۹۰ ساله‌هایی خواهیم داشته که به دنبال شغل هستند.

او در ادامه با بیان اینکه این بحث نیاز به جریان سازی اقتصادی دارد، بیان داشت: ۱۰ میلیارد نفر در سال ۲۰۳۰ مشترک تلفن همراه خواهیم داشت و جریان‌های اقتصادی به این تلفن ربط پیدا می‌کنند. کامیپوتر از اندازه یک اتاق اکنون به اندازه چیپ رسیده و در آینده تلفن همراه به صورت زیر پوستی روی دستگاه عصبی نصب می‌شود.

کلانتری افزود: ۶۰ درصد جمعیت کره زمین طی سال‌های آینده شهرنشین می‌شوند و در ایران نیز جمعیت روستایی از ۴۹ درصد ۱۰ سال قبل به ۲۱ درصد رسیده و پیش بینی می‌شود که این آمار تا سال ۲۰۳۰ به ۱۵ درصد می‌رسد.

او گفت: ایران در تولید ناخالص داخلی جزو ۲۱ کشور برتر دنیا محسوب می‌شود و ما اقتصاد مقاوم و توانمندی داریم و از اقتصاد نفتی به سمت بدون نفت حرکت می‌کنیم لذا باید همه ظرفیت‌ها را در همین راستا فعال کنیم و یکی از ظرفیت‌ها که می‌تواند در اشتغال جو خوبی ایجاد کند، صنعت ورزش است.

معاون مرکز مشارکت‌ها و اقتصاد وزارت ورزش و جوانان افزود: ایران با جمعیت ۸۵ میلیون نفری در بهترین منطقه دنیا قرار گرفته و ظرفیت تولیدی بالایی دارد لذا بایستی که حداقل تولیدات مصرفی خود را داخلی سازی کنیم.

جشنواره و نمایشگاه عزت و پیشرفت و معرفی توانمندی‌های ورزش استان کرمان به زودی در محل نمایشگاه‌های بین المللی جنوب شرق کشور برگزار می‌شود.

انتهای پیام/ب

0

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

آخرین های ورزشی

23:18|

23 فروردین 1402

23:26|

25 فروردین 1402

پربازدیدترین های ورزشی

تیم ملی والیبال نشسته بانوان ایران با در اختیار داشتن دو ورزشکار کرمانی نایب قهرمان مسابقات انتخابی پارالمپیک پاریس شد.
پیش از آغاز بازی گل‌گهر و پرسپولیس، از دو دوچرخه‌سوار سیرجانی که با هدف حمایت از کودکان غزه، مسافتی معادل ۳۰۰ کیلومتر را در کشور عمان رکاب زده بودند، توسط باشگاه فرهنگی ورزشی گل‌گهر، تقدیر به عمل آمد.

سایت های مرتبط